Service

Bij Mijn-Wijnkoelkast staat service en persoonlijke service hoog in het vaandel. Naast dat wij altijd streven naar een persoonlijke, snelle en toegankelijke service, denken en kijken wij ook graag met u mee naar de mogelijkheden die er zijn. Zo werken wij met verschillende keukendealers in Nederland samen. Naast dat wij u kunnen voorzien van de wijnkoelkast, kunnen wij u ook advies geven in het vinden van de juiste keukendealer. Het ontwikkelen van een nieuwe droomkeuken is niet zomaar iets, en aandacht en professionaliteit hierbij vinden wij een echte must! Wij adviseren u dus ook graag bij het vinden van de juiste keukendealer voor het samenstellen van uw droomkeuken!

Daarnaast bieden wij ook een installatie service aan voor de wijnklimaatkasten. Wij hebben verschillende monteurs bij ons in dienst die u kunnen helpen bij het inmeten, inbouwen en installeren van de wijnkoelkasten. Onze monteurs zijn al jaren actief met het installeren van huishoudelijke apparaten in keukens en beschikken dus over enorm veel ervaring. Ook bij hen staat persoonlijke service voorop.

Bent u op zoek naar een partij die u kan helpen bij het inmeten, inbouwen en installeren van een wijnkoelkast? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen en we bespreken graag de mogelijkheden met u!

Service

De producten die Mijn-Wijnkoelkast verkoopt zijn ontwikkeld en geproduceerd met de hoogst mogelijke zorgvuldigheid en aandacht. Wijnkoelkast vindt het van groot belang dat de producten voldoen aan specifieke eisen en kwaliteit. Naast de garantie en service die wij bieden, bieden wij ook gebiedsbescherming van onze producten aan. Onze wijnkoelkasten zullen niet in elke winkel en/of website te koop zijn. U zult dus gegarandeerd een exclusieve wijnkoelkast in huis hebben!

Op al onze producten zit een minimale standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Per merk wijnkoelkast kan vervolgens de fabrieksgarantie en service voorwaarden verschillen. Hieronder vindt u een overzicht met de fabrieksgarantie en service per merk. Schroom bij eventuele vragen of onduidelijkheden absoluut niet om contact met ons op te nemen! Wij staan u graag te woord over de garantie en services voorwaarden van onze producten. 

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze services of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Telefoon: + 31 6 55 90 67 09

E-mail: info@wijn-koelkast.nl

Adres: Sofiapad 6, 3541 EV Utrecht (Geen bezoekadres)

KVK-nr: 87949938

Onze socials

Volg ons op de volgende kanalen.

Blijf op de hoogte

De laaste deals & wijnkoelkast aanbiedingen

Dé online webshop voor betaalbare wijnkoelkasten! Ontdek ons uitgebreide assortiment wijnkoelkasten die zorgdragen voor de perfecte serveertemperatuur van jouw favoriete wijnen. Betaalbaar, kwaliteit, en toegankelijk voor iedereen. 

Contactgegevens

+ 31 6 55 90 67 09

info@wijn-koelkast.nl

KVK-nr: 87949938

BTW-nummer: NL864458186B01

© 2024 wijn-koelkast.nl - webdesign realisatie door WebMar