Op deze pagina vindt je meer informatie het retourbeleid van wijnkoelkast.nl.

Retourbeleid

Natuurlijk heb je de mogelijkheid om je bestelling na ontvangst te retourneren. Je hebt het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. Zodra we het retour gestuurde product ontvangen, krijg je het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten, gecrediteerd. Alleen de kosten voor het retourneren van je huis naar ons retouradres zijn voor je eigen rekening. Als je een wijnkoelkast wilt retourneren, hoef je het product niet zelf terug te sturen. Om de kwaliteit van de wijnkoelkast te behouden, zullen wij de wijnkoelkast bij het bezorgadres komen ophalen. De kosten voor het ophalen van de wijnkoelkast bij het bezorgadres zijn voor je eigen rekening. Deze kosten bedragen €75 voor een wijnkoelkast onder de 60 kg en €90 voor een wijnkoelkast boven de 60 kg. We zullen deze kosten aftrekken van het aankoopbedrag. Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moeten de producten met alle geleverde accessoires en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons worden geretourneerd.

 

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@wijnkoelkast.nl. Stuur een e-mail met daarin de volgende gegevens: het ordernummer en het artikel dat je wilt retourneren. Wij zullen dan bevestigen dat je het product kunt retourneren. In deze bevestiging vind je ook informatie over het retouradres voor je bestelling. Zoals eerder vermeld, zijn de verzendkosten voor het retour sturen voor je eigen rekening.

 

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Beschadigingen aan producten of verpakkingen kunnen als waardevermindering van het product aan je worden doorberekend. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat het bij een retour goed verpakt is.

 

Terugbetalingsbeleid

Wij zullen vervolgens na ontvangst van het geretourneerde product zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) het verschuldigde orderbedrag terugstorten op je bankrekening, mits het product in goede staat retour is ontvangen.

 

LET OP: als we een geretourneerd product ontvangen waarvan wij vinden dat het niet voldoet aan de voorwaarden van retourneren, zullen we contact met je opnemen om de voortgang te bespreken. Wijnkoelkast behoudt zich het recht voor om de waarde van beschadigde geretourneerde artikelen in mindering van het retourbedrag te brengen als een artikel in gebruikte of beschadigde staat is geretourneerd.

Uitzonderingen op retourneren

Producten die voldoen aan een of meer van de volgende punten kunnen niet worden geretourneerd:

  1.  Bij verzegelde producten die vallen onder hygiëne- of gezondheidsrisicoproducten. Wanneer de verzegeling is verbroken, zijn deze producten niet retourneerbaar.
  2. Die door ons zijn gemaakt volgens jouw specificaties;
  3. Die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  4. Die niet kunnen worden teruggestuurd vanwege hun aard;
  5. Die snel kunnen bederven of verouderen;
  6. Waarvan de prijs is gebonden aan schommelingen op de financiële markt waarop wij geen invloed hebben;
  7. Voor losse kranten en tijdschriften;
  8. Voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan je de verzegeling hebt verbroken.

 

Klachten

Heb je klachten over een product of dienst van Wijnkoelkast.nl? Dan verwijzen wij je graag naar de klachtenpagina.

 

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze services of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Telefoon: + 31 6 55 90 67 09

E-mail: info@wijn-koelkast.nl

Adres: Sofiapad 6, 3541 EV Utrecht (Geen bezoekadres)

KVK-nr: 87949938

Onze socials

Volg ons op de volgende kanalen.

Title

Blijf op de hoogte

De laaste deals & wijnkoelkast aanbiedingen

Bedankt voor je inschrijving bij onze nieuwsbrief! Er komt snel iets leuks naar je toe.

Dé online webshop voor betaalbare wijnkoelkasten! Ontdek ons uitgebreide assortiment wijnkoelkasten die zorgdragen voor de perfecte serveertemperatuur van jouw favoriete wijnen. Betaalbaar, kwaliteit, en toegankelijk voor iedereen. 

Contactgegevens

+ 31 6 55 90 67 09

info@wijn-koelkast.nl

KVK-nr: 87949938

BTW-nummer: NL864458186B01

Title

© 2024 wijn-koelkast.nl - webdesign realisatie door WebMar