Op deze pagina vindt je meer informatie over de verzendwijze, de verzendkosten en de levertijd bij wijn-koelkast.nl

Verzendwijze

Voor de bezorging van onze wijnkoelkasten vertrouwen we op ons speciale bezorgingsteam, dat tevens onze eigen logistieke partner is. Dit team is toegewijd aan het waarborgen van de kwaliteit van onze wijnkoelkasten. We hebben deze aanpak gekozen om eventuele schade te minimaliseren en ervoor te zorgen dat onze wijnkoelkasten altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Bovendien bieden ze leveringen op alle dagen van de week, inclusief weekenden, om aan jouw behoeften te voldoen.

 

Onze logistieke partner zal telefonisch contact met je opnemen om een geschikte bezorgafspraak te maken. Dit stelt ons in staat om ervoor te zorgen dat er altijd iemand beschikbaar is om de levering in ontvangst te nemen, waardoor onnodige ritten worden voorkomen. Jij als klant hebt ook inspraak bij het plannen van de bezorgafspraak, zodat deze aansluit bij jouw voorkeur. Bovendien ontvang je van ons een e-mail met belangrijke instructies voor de levering van de wijnkoelkast, die we vriendelijk vragen zorgvuldig door te nemen. Dit is een essentieel onderdeel van ons streven om de kwaliteit van zowel onze producten als onze dienstverlening te waarborgen.

 

Verzendkosten

Voor zendingen binnen Nederland, België en Luxemburg bieden we gratis verzending aan voor alle wijnkoelkasten. Gratis verzending is voor ons een manier om te benadrukken hoe belangrijk een goede en deskundige service voor ons is.

Voor wijnkoelkasten die naar andere Europese landen moeten worden verzonden, gelden standaard verzendkosten van €75.

 

Levertijd

Ons streefdoel is om jouw bestelling binnen 5 werkdagen te bezorgen, en we halen dit doorgaans in 99% van de gevallen. Hoewel we niet altijd 100% kunnen garanderen dat dit altijd haalbaar is, zullen we je altijd informeren via e-mail of telefoon als er onverwacht vertraging optreedt. Als je jouw bestelling pas over een aantal weken of maanden nodig hebt, kun je dit tijdens het bestelproces aangeven. We zullen ons best doen om jouw bestelling op het gewenste tijdstip te leveren.

 

Vragen

Heb je nog steeds vragen of behoefte aan verduidelijking? Bekijk onze veel gestelde vragenpagina of aarzel niet om contact met ons op te nemen. Onze experts staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden!

 

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze services of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Telefoon: + 31 6 55 90 67 09

E-mail: info@wijn-koelkast.nl

Adres: Sofiapad 6, 3541 EV Utrecht (Geen bezoekadres)

KVK-nr: 87949938

Onze socials

Volg ons op de volgende kanalen.

Title

Blijf op de hoogte

De laaste deals & wijnkoelkast aanbiedingen

Bedankt voor je inschrijving bij onze nieuwsbrief! Er komt snel iets leuks naar je toe.

Dé online webshop voor betaalbare wijnkoelkasten! Ontdek ons uitgebreide assortiment wijnkoelkasten die zorgdragen voor de perfecte serveertemperatuur van jouw favoriete wijnen. Betaalbaar, kwaliteit, en toegankelijk voor iedereen. 

Contactgegevens

+ 31 6 55 90 67 09

info@wijn-koelkast.nl

KVK-nr: 87949938

BTW-nummer: NL864458186B01

Title

© 2024 wijn-koelkast.nl - webdesign realisatie door WebMar