Over PKM

Ruim vier decennia geleden legde PKM GmbH & Co.KG zijn eerste steen in Moers, Noordrijn-Westfalen. Het bedrijf begon in de jaren 80 als een klassiek startend bedrijf en groeide dankzij enthousiasme en knowhow uit tot een bekend en betrouwbaar merk aan de grens van het Ruhrgebied. Van een aardse middelgrote importeur van grote huishoudelijke elektrische apparaten met een eigen merkprofiel, heeft PKM zich ontwikkeld tot een volwassen "one-stop-leverancier" met een innovatief en modern productassortiment op het gebied van grote elektrische huishoudelijke apparaten.

Met jarenlange succesvolle ervaring in directe containervaart en opslag, werkt PKM nauw samen met Wijn-Koelkast.nl om een breed scala aan producten aan te bieden vanaf moderne opslaglocaties in Nederland.

Op onze websites vind je veel premium merken. Deze merken zijn veel bezig met duurzaamheid. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat deze premium merken een uitmuntende service en garantie hebben. 

 

Dit is iets wat bij ons heel hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig ben je bij bedrijven vaak een nummer en geen klant meer. Het kopen van wijnkoelkast en allerlei artikelen die te maken hebben met wijn, moet toch een feestje zijn vindt u ook niet? Wijnkoelkast.nl is een online webshop, maar wel een online webshop met hele persoonlijke service. Wij gaan op een persoonlijke manier graag samen met u op zoek naar de ideale wijnkoelkast voor uw droomkeuken! 

Maar waarom dan een online winkel? De keuze hiervoor heeft meerdere redenen. Een echte fysieke winkel brengt veel kosten met zich mee, waaronder huur, energie, opslag etc. Deze kosten worden vaak doorberekend aan de klant. Wij besparen dit geld liever en steken dit in het aanbod. Dit doen wij onder andere met leuke win-acties, kortingen of het ontwikkelen van nieuwe producten, wat allemaal te volgen is via onze Wijnkoelkast Instagram pagina!

 

Wijnkoelkast.nl, de plek waar klanten fans worden! 

Veel plezier op onze website. 

 

 

 

 

 

PKM ervaring

Dankzij de succesvolle samenwerking met Wijn-Koelkast.nl heeft PKM een uitgebreide ervaring in het leveren van hoogwaardige producten aan tevreden klanten in Nederland. Het team van PKM, bestaande uit ervaren professionals, staat garant voor korte routes en snelle oplossingen. Met een breed scala aan producten beschikbaar op moderne opslaglocaties in Nederland, is de ervaring met PKM en Wolkenstein synoniem met kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.

Is PKM een goed merk

PKM heeft zich in de afgelopen 40 jaar bewezen als een betrouwbaar en succesvol merk. De klassieke start in de jaren 80 heeft plaatsgemaakt voor een volwassen en innovatief bedrijf dat bekend staat om zijn flexibiliteit en klantgerichtheid. Als "one-stop-leverancier" biedt PKM een fris en modern productassortiment op het gebied van grote elektrische huishoudelijke apparaten.

 

Zijn PKM wijnkoelkasten goed?

PKM staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Met enthousiaste productmanagers en specialisten op het gebied van import, verkoop, marketing en logistiek, biedt PKM wijnkoelkasten die voldoen aan de hoogste normen. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een gerenommeerde speler in de markt van grote huishoudelijke elektrische apparaten en heeft een solide reputatie opgebouwd door de jaren heen.

Service van PKM

Zoals vaker gezegd: Service staat bij ons op nummer 1, ook de afhandeling van klachten en dingen die niet goed gaan. Daarom hebben we de service van PKM toevertrouwd aan de gerespecteerde Nederlandse organisatie "Service Centrale", die actief is in de gehele Benelux. Als betrouwbare partner nemen zij de reparaties, levering van onderdelen en afhandeling van garantiezaken op zich in het belang van PKM.

"Service Centrale" staat bekend om hun vakkundige aanpak en toewijding aan klanttevredenheid, wat perfect aansluit bij de waarden van PKM. Dit partnerschap zorgt ervoor dat onze klanten kunnen vertrouwen op een soepele en professionele service, mochten ze ooit reparaties nodig hebben, onderdelen moeten vervangen of garantiezaken moeten regelen. Met deze sterke samenwerking zetten we ons in om de ervaring van onze klanten met PKM-producten te optimaliseren, zodat zij met volle tevredenheid kunnen genieten van onze hoogwaardige huishoudelijke apparaten.

PKM wijnkoelkasten

Nieuwsgierig naar de selectie PKM wijnkoelkasten die wij aanbieden? Hieronder presenteren we enkele van onze meest gewaardeerde en best verkochte PKM wijnkoelkasten, zodat je een voorproefje krijgt van wat we te bieden hebben. Ze zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van wijnliefhebbers te voldoen en zullen zeker aan je verwachtingen voldoen. 

739,00
739,00
479,00
699,00
Bekijk alle wijnkoelkasten

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze services of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Telefoon: + 31 6 55 90 67 09

E-mail: info@wijn-koelkast.nl

Adres: Sofiapad 6, 3541 EV Utrecht (Geen bezoekadres)

KVK-nr: 87949938

Waarom 
Wijn-Koelkast.nl?

Al meer dan 75+ klanten gingen je al voor. 

Gratis verzending

De wijnkoelkasten worden gratis bezorgd door heel Nederland.

Verzekerde bezorging

De wijnkoelkasten worden verzekerd bezorgd. Hierdoor ben jij als consument extra beveiligd.

Veilige betaalmethodes

Je betaald altijd in een veilige omgeving. Daarnaast kan je in termijnen betalen. 

Gratis verzending

Jouw wijnkoelkast wordt gratis bezorgd door heel Nederland.

Verzekerde bezorging

Jouw wijnkoelkast worden verzekerd bezorgd. Hierdoor ben jij als consument extra beveiligd.

Veilige betaalmethodes

Je betaald altijd in een veilige omgeving. Daarnaast kan je in termijnen betalen. 

Onze socials

Volg ons op de volgende kanalen.

Title

Blijf op de hoogte

De laaste deals & wijnkoelkast aanbiedingen

Bedankt voor je inschrijving bij onze nieuwsbrief! Er komt snel iets leuks naar je toe.

Dé online webshop voor betaalbare wijnkoelkasten! Ontdek ons uitgebreide assortiment wijnkoelkasten die zorgdragen voor de perfecte serveertemperatuur van jouw favoriete wijnen. Betaalbaar, kwaliteit, en toegankelijk voor iedereen. 

Contactgegevens

+ 31 6 55 90 67 09

info@wijn-koelkast.nl

KVK-nr: 87949938

BTW-nummer: NL864458186B01

Title

© 2024 wijn-koelkast.nl - webdesign realisatie door WebMar