Over wolkenstein

In 2015 zag het merk Wolkenstein het levenslicht onder de vleugels van PKM GmbH. Het succes van Wolkenstein werd oorspronkelijk gevestigd op een assortiment koelkasten en vriezers met een buitengewoon aantrekkelijk retro design. Deze producten onderscheiden zich door hun extravagante kleuren en de geliefde vintage uitstraling, met opvallende afgeronde vormen en details in een roestvrijstalen look. 

 

Eind 2018 breidde het Wolkenstein-portfolio zich uit met nog meer producten die hoogwaardige technische kenmerken uit de sector van grote huishoudelijke apparaten in het middelhoge tot hogere prijssegment omvatten. De stad Wolkenstein, gelegen op een rotsachtige uitloper boven de Zschopautai rivier in het prachtige Ertsgebergte, gaf zijn naam aan het eigen merk van PKM. Net zoals de inwoners van het Ertsgebergte, staat het merk Wolkenstein voor creativiteit, hard werken en het in ere houden van wereldberoemde gebruiken en tradities, wat resulteert in betrouwbare kwaliteit en eerlijke, aantrekkelijke prijzen. Welkom bij Wolkenstein.
 

Op onze websites vind je veel premium merken. Deze merken zijn veel bezig met duurzaamheid. Wat voor ons het belangrijkste is, is dat deze premium merken een uitmuntende service en garantie hebben. 

 

Dit is iets wat bij ons heel hoog in het vaandel staat. Tegenwoordig ben je bij bedrijven vaak een nummer en geen klant meer. Het kopen van wijnkoelkast en allerlei artikelen die te maken hebben met wijn, moet toch een feestje zijn vindt u ook niet? Wijnkoelkast.nl is een online webshop, maar wel een online webshop met hele persoonlijke service. Wij gaan op een persoonlijke manier graag samen met u op zoek naar de ideale wijnkoelkast voor uw droomkeuken! 

Maar waarom dan een online winkel? De keuze hiervoor heeft meerdere redenen. Een echte fysieke winkel brengt veel kosten met zich mee, waaronder huur, energie, opslag etc. Deze kosten worden vaak doorberekend aan de klant. Wij besparen dit geld liever en steken dit in het aanbod. Dit doen wij onder andere met leuke win-acties, kortingen of het ontwikkelen van nieuwe producten, wat allemaal te volgen is via onze Wijnkoelkast Instagram pagina!

 

Wijnkoelkast.nl, de plek waar klanten fans worden! 

Veel plezier op onze website. 

 

Wolkenstein ervaring

De ervaring met Wolkenstein is synoniem met stijlvolle en functionele huishoudelijke apparaten. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder torenhoge koelkasten, retro koelkasten, afzuigkappen, vaatwassers en wasmachines. Alle Wolkenstein-producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles om te garanderen dat klanten altijd hoogwaardige producten ontvangen tegen een goede prijs. De klantendienst staat bovendien in veel Europese landen klaar om snel en vakkundig te helpen. Stap binnen in de wereld van Wolkenstein en ontdek kwaliteit ontmoet design.

 

Is Wolkenstein een goed merk

Absoluut. Wolkenstein heeft zich bewezen als een betrouwbaar merk dat hoogwaardige huishoudelijke apparaten levert. Het merk heeft een sterke reputatie opgebouwd op basis van zijn aantrekkelijke retro design, technische kenmerken en eerlijke prijsstelling.

 

Zijn Wolkenstein wijnkoelkasten goed?

Wolkenstein staat garant voor kwaliteit en design, en dat geldt ook voor hun wijnkoelkasten. Met een assortiment dat stijlvolle ontwerpen combineert met geavanceerde technologie, biedt Wolkenstein wijnkoelkasten die voldoen aan de hoogste normen in de branche.

Service en garantie Wolkenstein

Dankzij de samenwerking tussen Wolkenstein en Wijn-Koelkast kunnen Nederlandse klanten nu ook profiteren van de betaalbare wijnkoelkasten van Wolkenstein, vergezeld van uitstekende service. De combinatie van het aantrekkelijke retro design, hoogwaardige technische kenmerken en de betrouwbare distributie van Wijn-Koelkast.nl zorgt ervoor dat liefhebbers van kwalitatieve wijnopslag nu toegang hebben tot een product dat zowel stijlvol als functioneel is. Wolkenstein en Wijn-Koelkast.nl streven ernaar om de Nederlandse klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden op het gebied van wijnkoelkasten. Ontdek de perfecte combinatie van betaalbaarheid en service met Wolkenstein en Wijn-Koelkast.nl.

 

Service staat bij Wijn-Koelkast op nummer 1. Daarom hebben we onze service geregeld bij een vooraanstaande Nederlandse partij genaamd "Service Centrale", die actief is in de hele Benelux. Deze samenwerking stelt ons in staat om een efficiënte en toegankelijke service te bieden aan onze gewaardeerde klanten. Of het nu gaat om reparaties, het verkrijgen van onderdelen of afhandeling van garantiezaken, "Service Centrale" staat paraat om de belangen van Wolkenstein te behartigen. Op deze manier kunnen we met vertrouwen zeggen dat onze klanten niet alleen genieten van hoogwaardige producten, maar ook van een betrouwbare en professionele service die de levensduur van hun Wolkenstein-apparaten verzekert. Wolkenstein staat voor meer dan alleen stijlvolle huishoudelijke apparaten; het staat voor een volledige en zorgeloze ervaring voor onze gewaardeerde klanten in de Benelux.

Wolkenstein wijnkoelkasten

Nieuwsgierig naar de selectie Wolkenstein wijnkoelkasten die wij aanbieden? Hieronder presenteren we enkele van onze meest gewaardeerde en best verkochte Wolkenstein wijnkoelkasten, zodat je een voorproefje krijgt van wat we te bieden hebben. Ze zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van wijnliefhebbers te voldoen en zullen zeker aan je verwachtingen voldoen.

899,00
949,00
729,00
679,00
Bekijk alle wijnkoelkasten

Bereikbaarheid

Mocht je vragen hebben of meer informatie over onze services of producten willen ontvangen, dan kan je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Contact opnemen

Telefoon: + 31 6 55 90 67 09

E-mail: info@wijn-koelkast.nl

Adres: Sofiapad 6, 3541 EV Utrecht (Geen bezoekadres)

KVK-nr: 87949938

Waarom 
Wijn-Koelkast.nl?

Al meer dan 75+ klanten gingen je al voor. 

Gratis verzending

De wijnkoelkasten worden gratis bezorgd door heel Nederland.

Verzekerde bezorging

De wijnkoelkasten worden verzekerd bezorgd. Hierdoor ben jij als consument extra beveiligd.

Veilige betaalmethodes

Je betaald altijd in een veilige omgeving. Daarnaast kan je in termijnen betalen. 

Gratis verzending

Jouw wijnkoelkast wordt gratis bezorgd door heel Nederland.

Verzekerde bezorging

Jouw wijnkoelkast worden verzekerd bezorgd. Hierdoor ben jij als consument extra beveiligd.

Veilige betaalmethodes

Je betaald altijd in een veilige omgeving. Daarnaast kan je in termijnen betalen. 

Onze socials

Volg ons op de volgende kanalen.

Title

Blijf op de hoogte

De laaste deals & wijnkoelkast aanbiedingen

Bedankt voor je inschrijving bij onze nieuwsbrief! Er komt snel iets leuks naar je toe.

Dé online webshop voor betaalbare wijnkoelkasten! Ontdek ons uitgebreide assortiment wijnkoelkasten die zorgdragen voor de perfecte serveertemperatuur van jouw favoriete wijnen. Betaalbaar, kwaliteit, en toegankelijk voor iedereen. 

Contactgegevens

+ 31 6 55 90 67 09

info@wijn-koelkast.nl

KVK-nr: 87949938

BTW-nummer: NL864458186B01

Title

© 2024 wijn-koelkast.nl - webdesign realisatie door WebMar